Om Nautic

Nautic Surf og Ski startede tilbage i 1979 med salg og distribution af windsurfudstyr. Siden er udvalget vokset og vi er i dag Danmarks største på vand- og snesport.

Ud over onlineshoppen nautic-surfogski.dk  har Nautic to butikker i Danmark; Nautic København og Nautic Herning som begge er en del af Surf & Ski samarbejdet.

Hos Nautic er vi er selv entusiastiske skiløbere, snowboardere, windsurfere, kitesurfere, surfere og kajakroere. Vi har derfor førstehåndsviden og mange års erfaring med de produkter vi sælger. Vi lægger stor vægt på ærlig og kompetent vejledning – vi ved hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr fordi vi selv har prøvet at stå på pisten med sovende tæer på grund af skistøvler der ikke passede eller fået ødelagt en surfsession fordi bommen ikke passede eller dragten var for kold. Vores fokus og passion er inden for snesport og vandsport og har vi et ambitiøst mål om altid at guide vores kunder til det bedste udstyr og de ultimative oplevelser.

Onlinebutikken er spækket med over 15.000 produkter fra de bedste brands. Udvalget rækker fra små og nicheorienterede brands til de store markedsledende mærker. Vi har et kæmpe udvalg inden for snepsort (snowboards, snowboardbindinger, snowboardstøvler, ski, skistøvler, skitøj til herrer, skitøj til damer, langrend, skihjelme, goggles og skibriller, rygskjold og tilbehør) samt vandsport (kitesurf, windsurf, stand up paddle surf, wakeboarding, neopren og våddragte samt tilbehør).

Læs mere om...


BUTIKKER

Nautic Herning

Nautic København

SERVICES

Pasningsgaranti på skistøvler

Tilfredshedsgaranti på ski og snowboards

Skiudlejning

SkiserviceONLINE MAGASIN
Skinews – Danmarks største magasin om ski, snowboard, udstyr, rejser og tips